Kiralık Uçak, Özel uçak Kiralama, Hava Ambulans +905332308511

Özel Uçak Kiralama Hizmetleri / +90 533 680 37 23

Özel jet kiralamak için web sitemizi ziyaret edebilir hemen fiyat alabilir ve işleyiş süreciyle ilgili geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

Özel uçak kiralamak özellikle programı yoğun iş insanlarının zamandan tasarruf edebilmesine olanak sağlar. Yoğun iş temposunda, sürekli olarak farklı bölgelerde bulunma gerekliliğinde en pratik ve en konforlu yolculuğa özel jet kiralayarak ulaşabilirsiniz. Şehirler veya ülkeler arası toplantı katılımlarınızı, iş seyahatlerinizi vakit kaybetmeden ve ultra konforlu bir şekilde gerçekleştirebilir, özel uçmanın tüm ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

Özel uçak kullanımı, sadece üst düzey yöneticiler tarafından tercih edilen bir seyahat biçimi olmayıp farklı amaçlar için de tercih sebebi haline gelmiştir. Özel uçak kiralamak, ortak bir amaç için toplanmış insan gruplarını taşımanın en avantajlı ve konforlu yoludur. Müzik gruplarının dünya turnelerine, sporcuların deplasman maçlarına, gemi adamlarının görev yerlerine taşınmasına kadar oldukça geniş bir yelpazede amaca uygun olarak özel uçuşlar düzenlenebilmektedir.

Kiralanacak uçak tipi yolcu sayısına ve uçuş süresine göre belirlenmekte olup tamamen müşteri isteğine bağlıdır. Alanında uzman ekiplerimiz de müşterilerimizin en doğru uçağı seçmesine yardımcı olacaktır. Uçaklarımızda kabin memuru bulunmakta olup uçuş süresince misafirlerimizin konforlu bir uçuş gerçekleştirmesinde yardımcı olacaktır. İsteğe bağlı VIP catering hizmetimiz bulunmaktadır, içeriği yolcu isteğine göre hazırlanmaktadır.

Özel jet kiralama fiyatları; uçulacak destinasyon, kullanılacak uçak tipi ve taşınacak yolcu sayısına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Misafirlerimizin talepleri doğrultusunda her bir uçuş için detaylı bir çalışma yapılarak en uygun fiyatlandırma çıkarılmaktadır.

Özel uçak ile ayrıcalıklı ve konforlu bir seyahat için hemen uzman ekibimizle iletişime geçebilir ve tamamen size özel bir seyahat deneyimleyebilirsiniz.

Özel jet ile seyahat ayrıcalığını Apronjet ile yılın 365 günü, günün 24 saati gerçekleştirebilirsiniz.
Aşağıda ki talep formunu doldurarak ta online olarak bizlere ulaşabilirsiniz

Tıkla Whatsapp
Hemen Ara